Website laten maken door professionals

Website laten maken? We hebben de technische vaardigheden, ervaring en het vermogen om te leveren.

Website laten maken

Op het moment dat er naar jouw diensten wordt gezocht, het eerste wat mensen zien is je website. Mensen zijn visueel ingesteld, een paar woorden en afbeeldingen zijn niet meer genoeg. We bieden je meer dan dat, we creëren je website design, we kijken samen naar de beste manier om je in de markt neer te zetten. Je website wordt mobiel vriendelijk gebouwd omdat de meeste websitebezoekers je website zullen bezoeken via hun telefoon.

Hoe willen we dit bereiken?

1. Ideeën: We beginnen met een heerlijke bak koffie. Samen gaan we brainstormen over je visie. Wat zijn jouw ideeën? Wat zijn jouw gedachtes? Hoe wil je het zien? Welke kleuren wil je gebruiken?
2. Onderzoek: Hoe wil je in de markt gezien worden? Denk aan het combineren van strategie, website-elementen, afbeeldingen en teksten.
3. Opzetten: We nemen alles mee wat we hebben besproken. Hier beginnen onze technische ontwikkelaars met het bouwen van jouw website.
4. Aanpassingen: De koffie staat weer klaar en we gaan samen kijken naar het huidige resultaat. Dit is het moment voor het doorvoeren van aanpassingen. Hier kunnen we bespreken waar je tevreden mee bent en wat je graag anders wilt zien.
5. Release & Online zetten: Het is tijd om je website online te zetten. Er wordt nog een laatste controle uitgevoerd voor de beveiliging van je website.

website laten maken
Sidenty - Tevreden Klant

Waarom InterB?

Beveiligd tegen hackers & spammers

Een website krijgt vaak te maken met hackers of spammers. Wij zorgen ervoor dat je website optimaal is beveiligd tegen onnodige spam en bruteforce aanvallen.

Mobiel vriendelijk

De meeste websitebezoekers zullen je website bezoeken via hun telefoon. Wij zorgen ervoor dat je website mobiel vriendelijk is zodat je geen potentiële klanten mist.

Altijd contact met de maker

De persoon die jouw website heeft gemaakt zal de persoon zijn waar je altijd contact mee zal hebben. Dit is wel zo makkelijk voor eventuele aanpassingen in de toekomst.

Werk waar wij trots op zijn

Ben je benieuwd naar een van onze werken? Klik op de afbeelding van een van onze klanten om het resultaat te bewonderen. 

Prijzen om je website op maat te maken

*Teksten moeten zelf aangeleverd worden, mocht je de teksten door een van onze SEO specialisten willen laten schrijven zal dit invloed hebben op de prijs.

Startup

Je levert ons de content aan zodat wij een website kunnen bouwen.
€ 595 / vanaf
 • 1-3 pagina's
 • Snelle website
 • Mobiel vriendelijk
 • AVG vriendelijk
 • Beveiliging tegen hackers en spammers

Business

Je levert ons de content aan zodat wij een website kunnen bouwen.
€ 895 / vanaf
 • 1-10 pagina's
 • Snelle website
 • Mobiel vriendelijk
 • AVG vriendelijk
 • Standaard SEO instellingen
 • Beveiliging tegen hackers en spammers

Extra

Wij denken mee over je content, strategie, structuur en maken een website op maat.
€1995 / vanaf
 • 1-20 pagina's
 • Snelle website
 • AVG vriendelijk
 • Mobiel vriendelijk
 • Uitgebreide SEO instellingen
 • Beveiliging tegen hackers en spammers
 • Snelle laadtijd

Gebruik onze handige tool om een inschatting te maken van de kosten!

Met deze tool kan je gemakkelijk zien wat ongeveer een website zal kosten.  Om de tool te starten klik op de “prijs berekenen” knop.

Meest gestelde vragen

Dit hangt er helemaal vanaf wat de wensen van de klant zijn. Gemiddeld doen we over de bouw van een website 4 tot 6 weken. 

Zodra de website af is, is het zeker mogelijk om zelf aanpassingen aan je website te doen. Als je een onderhoudspakket heb afgesloten bij InterB kunnen we je helpen met de aanpassingen, mocht je geen onderhoudspakket hebben is het mogelijk om deze later af te sluiten.

Als dit de wens van de klant is, is dat zeker mogelijk. Wij bieden hier verschillende onderhoudspakketten voor aan. Wij zorgen er voor dat je website dan elke maand bijgewerkt wordt en we maken dagelijkse back-ups van je site.

Wij zorgen niet voor de hosting en het domein. Wel kunnen wij je helpen met een keuze te maken. Neem hiervoor contact met ons op via contact@interb.nl

Ja absoluut! Onze websites worden volledig gebouwd op de SEO basis. Dit betekent dat wij de site SEO technisch correct coderen. Dit zorgt voor een snellere en betere ranking in zoekmachines, echter garanderen wij geen positie op zoekmachines, dit hangt namelijk helemaal af van verschillende factoren zoals hoe de site wordt bijgehouden en hoe de teksten worden geschreven.

Klaar om je bedrijf te laten groeien?