WEBSITE LATEN MAKEN UDEN

Opzoek naar een professionele website in 2022 in de omgeving van uden?

Website laten maken Uden

Tegenwoordig wordt een website gezien als een visitekaartje van een bedrijf. Zodra bezoekers jouw bedrijf online zoeken is het eerste wat ze tegenkomen je site. Om een goede indruk achter te laten aan nieuwe potentiële klanten wil je een website hebben die professioneel en overzichtelijk is. Wij van InterB geven daarom altijd adviezen en ideeën bij de wensen van de klant. Ons doel is om een website voor je onderneming weg te zetten die ook echt past bij je onderneming.

Hoe gaan wij aan de slag?

Wij proberen zoveel mogelijk informatie over je bedrijf te verzamelen zodat we weten met wat voor onderneming we te maken hebben. We doen dit om een zo goed mogelijke website weg te kunnen zetten en je bedrijf in de markt op een hoog niveau weer te geven.

Wij volgen een proces van 5 stappen zodat wij de juiste kwaliteit voor jouw onderneming kunnen leveren.

 1. De eerste stap: Als er behoefte is aan persoonlijk contact kan je op het hoofdkantoor van InterB komen genieten van een heerlijke bak koffie. We kijken vervolgens samen uitgebreid naar je onderneming. We zullen veel vragen stellen zodat wij weten wat voor onderneming je bent. Hierdoor kunnen wij samen met ons analyse team en website makers kijken hoe we jouw onderneming kunnen laten stralen in de huidige markt.
 2. Ons onderzoek: Ons team gaat veel onderzoek doen naar de branche van je bedrijf. Ook nemen we een kijkje bij de concurrenten. We nemen alles mee in ons onderzoek zodat wij een goede strategie kunnen ontwikkelen voor de bouw van je website. Dit is belangrijk omdat wij jouw onderneming zo goed mogelijk willen weg zetten.
 3. De opzet: Nu begint de opzet van je website! Ons volledige onderzoek wordt voorgelegd bij onze technische ontwikkelaars. Deze gaan vervolgens beginnen met het opzetten van je website.

 4. Wijzigingen: Je website is opgezet, we gaan nu samen kijken naar de opzet. Tijdens dit proces is het nog mogelijk om alles aan te passen naar jouw eigen wensen. Misschien heb je een bepaalde tekst liever ergens anders, of wil je toch gebruik maken van een andere foto? Tijdens het proces is het nog mogelijk om alle wijzigingen door te geven.
 5. Release & Online zetten: We hebben je website gebouwd! Het is tijd om het online te zetten en nog een laatste controle uit te voeren zodat we zeker weten dat je website foutloos gepubliceerd is.
website laten maken uden
Afbeelding van Uden

Waarom InterB?

Beveiligd tegen hackers & spammers

Een website krijgt vaak te maken met hackers of spammers. Wij zorgen ervoor dat je website optimaal is beveiligd tegen onnodige spam en bruteforce aanvallen.

Mobiel vriendelijk

De meeste websitebezoekers zullen je website bezoeken via hun telefoon. Wij zorgen ervoor dat je website mobiel vriendelijk is zodat je geen potentiële klanten mist.

Juridische controle

Elke website bevat afbeeldingen, video's of teksten. Ons team zal je website controleren op juridische aspecten en waarbij nodig aanpassen of dit aan je doorgeven.

Wat van ons werk

Ben je benieuwd naar een van onze werken? Klik op de afbeelding van een van onze klanten om het resultaat te bewonderen. 

Sidenty - Website ontwikkeling
Urbanbouw - Reclame video & website ontwikkeling

Prijzen om je website door ons te laten maken

* Teksten moeten zelf aangeleverd worden, mocht je de teksten door een van onze SEO specialisten willen laten schrijven zal dit invloed hebben op de prijs.

Startup

Je levert ons de content aan zodat wij een website kunnen bouwen.
€ 595 / vanaf
 • 1-3 pagina's
 • Snelle website
 • Mobiel vriendelijk
 • AVG vriendelijk
 • Juridische controle
 • Beveiliging tegen hackers en spammers

Business

Je levert ons de content aan zodat wij een website kunnen bouwen.
€ 895 / vanaf
 • 1-10 pagina's
 • Snelle website
 • Mobiel vriendelijk
 • AVG vriendelijk
 • Standaard SEO instellingen
 • Juridische controle
 • Beveiliging tegen hackers en spammers

Extra

Wij denken mee over je content, strategie, structuur en maken een website op maat.
€1995 / vanaf
 • 1-20 pagina's
 • Snelle website
 • AVG vriendelijk
 • Mobiel vriendelijk
 • Uitgebreide SEO instellingen
 • Uitgebreide Juridische controle
 • Beveiliging tegen hackers en spammers
 • Snelle laadtijd

Gebruik onze handige tool om een inschatting te maken van de kosten!

Met onze tool zie je gemakkelijk wat jouw website zou kosten.  Om de tool te starten klik op de “prijs berekenen” knop.

Meest gestelde vragen

Dit hangt er helemaal vanaf wat de wensen van de klant zijn. Gemiddeld doen we over de bouw van een website 4 tot 6 weken. 

Zodra de website af is, is het zeker mogelijk om zelf aanpassingen aan je website te doen. Als je een onderhoudspakket heb afgesloten bij InterB kunnen we je helpen met de aanpassingen, mocht je geen onderhoudspakket hebben is het mogelijk om deze later af te sluiten.

Als dit de wens van de klant is, is dat zeker mogelijk. Wij bieden hier verschillende onderhoudspakketten voor aan. Wij zorgen er voor dat je website dan elke maand bijgewerkt wordt en we maken dagelijkse back-ups van je site.

Wij zorgen niet voor de hosting en het domein. Wel kunnen wij je helpen met een keuze te maken. Neem hiervoor contact met ons op via contact@interb.nl

Absoluut! Onze websites worden volledig gebouwd op de SEO basis. Dit betekent dat wij de site SEO technisch correct coderen. Dit zorgt voor een snellere en betere ranking in zoekmachines, echter garanderen wij geen positie op zoekmachines, dit hangt namelijk helemaal af van verschillende factoren zoals hoe de site wordt bijgehouden en hoe de teksten worden geschreven.

Klaar om je bedrijf te laten groeien?