WEBSITE LATEN MAKEN ETTEN-LEUR

Website laten maken door professionals in Etten-Leur in 2022? Wij hebben de technische vaardigheden, ervaring en het vermogen om te leveren.

Website laten maken Etten-Leur

InterB is een professioneel creatief en innovatief bedrijf dat gevestigd zit in het dorp Etten-Leur

Een website het visitekaartje van elk bedrijf. Wanneer bezoekers jouw bedrijf online zoeken is het eerste wat ze zullen zien je site. Je wilt een goede website die scherp laat zien waar je bedrijf voor staat. Zodat je bezoekers een gevoel en een gedachte over jouw bedrijf krijgen. InterB kijkt samen met jou naar de wensen en ideeën voor je website zodat we een gevoel en gedachte kunnen triggeren bij je bezoekers. Ons doel is ook om een website te maken dat past bij jouw bedrijfsvisie.

Hoe gaan wij aan de slag?

We worden bij betrokken in je business en proberen op de beste manier te begrijpen wat je behoeftes zijn. We tillen je website naar een hogere niveau, ook weet je niet altijd wat je wilt, we begeleiden je en nemen alles in het proces mee. Ideeën kunnen niet te klein of te groot zijn, we gebruiken alles wat je aan ons doorgeeft en transformeren dat in de website die je wilt.

We volgen 5 simpele stappen om te zorgen dat we kwaliteit kunnen leveren en jouw ideeën kunnen transformeren naar de realiteit.

1. Ideeën: Je komt bij InterB genieten van een heerlijke bak koffie zodat we samen kunnen kijken naar wat je precies wilt. Wat zijn jouw ideeën? Wat zijn jouw gedachtes? Hoe wil je bedrijf zichtbaar maken? Welke kleuren wil je gebruiken?
2. Onderzoek: Vervolgens gaan wij onderzoek doen naar je bedrijf. Denk hierbij aan het combineren van strategie, website-elementen, afbeeldingen en teksten.
3. Opzetten: Dit is een belangrijke stap. We nemen alles mee wat we hebben besproken en leggen dit uitgebreid weg bij onze technische ontwikkelaars. Deze gaan nu beginnen met het opzetten van je website!
4. Aanpassingen: We gaan opnieuw een heerlijke bak koffie samen drinken en kijken naar hoe de technische ontwikkelaars je website hebben opgezet. In dit proces is het nog mogelijk om alles aan te passen naar jouw wensen. Als alles op een rijtje staat gaan de technische ontwikkelaars verder met de bouw.
5. Release & Online zetten: We hebben je website gebouwd! Het is tijd om het online te zetten en nog een laatste controle uit te voeren zodat we zeker weten dat je website foutloos gepubliceerd is.

website laten maken etten-leur
Afbeelding van Etten-Leur

Waarom InterB?

Beveiligd tegen hackers & spammers

Een website krijgt vaak te maken met hackers of spammers. Wij zorgen ervoor dat je website optimaal is beveiligd tegen onnodige spam en bruteforce aanvallen.

Mobiel vriendelijk

De meeste websitebezoekers zullen je website bezoeken via hun telefoon. Wij zorgen ervoor dat je website mobiel vriendelijk is zodat je geen potentiële klanten verliest.

Juridische controle

Elke website bevat afbeeldingen, video's of teksten. Ons team zal je website controleren op juridische aspecten en waarbij nodig aanpassen of dit aan je doorgeven.

Werk van klanten die zich in Etten-Leur bevinden

Ben je benieuwd naar een van onze werken? Klik op de afbeelding van een van onze klanten om het resultaat te bewonderen. 

Sidenty - Website ontwikkeling
Autorijschoolmathijssen - SEO & Website ontwikkeling
Urbanbouw - Reclame video & website ontwikkeling

Prijzen om je website door ons te laten maken

* Teksten moeten zelf aangeleverd worden, mocht je de teksten door een van onze SEO specialisten willen laten schrijven zal dit invloed hebben op de prijs.

Startup

Je levert ons de content aan zodat wij een website kunnen bouwen.
€ 595 / vanaf
 • 1-3 pagina's
 • Snelle website
 • Mobiel vriendelijk
 • AVG vriendelijk
 • Juridische controle
 • Beveiliging tegen hackers en spammers

Business

Je levert ons de content aan zodat wij een website kunnen bouwen.
€ 895 / vanaf
 • 1-10 pagina's
 • Snelle website
 • Mobiel vriendelijk
 • AVG vriendelijk
 • Standaard SEO instellingen
 • Juridische controle
 • Beveiliging tegen hackers en spammers

Extra

Wij denken mee over je content, strategie, structuur en maken een website op maat.
€1995 / vanaf
 • 1-20 pagina's
 • Snelle website
 • AVG vriendelijk
 • Mobiel vriendelijk
 • Uitgebreide SEO instellingen
 • Uitgebreide Juridische controle
 • Beveiliging tegen hackers en spammers
 • Snelle laadtijd

Gebruik onze handige tool om een inschatting te maken van de kosten!

Met onze tool zie je gemakkelijk wat jouw website zou kosten. Om de tool te starten klik op de “prijs berekenen” knop.

Meest gestelde vragen

Dit hangt helemaal af van de wensen van de klant. Gemiddeld doen wij over de bouw van een website 4 tot 6 weken.

Het is mogelijk om aanpassingen aan je website te doen. Als je een onderhoudspakket heb afgesloten bij InterB kunnen we je helpen met de aanpassingen, mocht je geen onderhoudspakket hebben is het mogelijk om deze later af te sluiten. Zonder een onderhoudspakket ben je zelf verantwoordelijk voor de aanpassingen die je doorvoert.

Als dit de wens van de klant is, is dat zeker mogelijk. Wij bieden hier verschillende onderhoudspakketten voor aan. Wij zorgen er voor dat je website dan elke maand bijgewerkt wordt en we maken dagelijkse back-ups van je site.

Wij zorgen niet voor de hosting en het domein. Wel kunnen wij je helpen met een keuze te maken. Neem hiervoor contact met ons op via contact@interb.nl

Absoluut! Onze websites worden volledig gebouwd op de SEO basis. Dit betekent dat wij de site SEO technisch correct coderen. Dit zorgt voor een snellere en betere ranking in zoekmachines, echter garanderen wij geen positie op zoekmachines, dit hangt namelijk helemaal af van verschillende factoren zoals hoe de site wordt bijgehouden en hoe de teksten worden geschreven.

Klaar om je bedrijf te laten groeien?