Over ons

Over ons  – InterB. Kom meer te weten over ons bedrijf!

Wie is InterB?

Wij zijn een klein team van gedreven AV specialisten en Marketing adviseurs die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Samen met ons team zoeken we de beste manier om onze klanten te helpen.

We zijn een bedrijf wat klein is begonnen, denk hier aan één man die een idee had om bedrijven te helpen groeien bij het maken van hun droomwebsites. Langzaam zijn we gegroeid naar wat we vandaag zijn, een snel groeiend bedrijf met een luisterend oor voor jou. InterB is niet alleen een bedrijf die in de mogelijkheid is om een website voor je te maken, maar juist een bedrijf waarmee je een relatie kan opbouwen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je kunt transparantie, resultaten en eerlijkheid van ons verwachten. We zijn niet alleen hier om een website voor je te creëren, maar om het beste resultaat te leveren. We hebben alle nodige tools in huis om jouw doel te behalen. We nemen de investering van je website voor jouw bedrijf zeer serieus met een kritische focus op het bieden van de beste design-oplossingen, op maat gemaakt, gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd innovatieve website-ontwikkeling die daadwerkelijk resultaten oplevert.

Onze professionele interne webdesigners en ontwikkelaars hebben hun vaardigheden aangescherpt en de nieuwste en beste technologieën gebruikt om onze klanten te helpen bij het behalen van hun website doelen. InterB blijft trouw aan de filosofie van een effectieve website, een geweldig webdesign, gebruiksvriendelijkheid en ijzersterke technologie.

We hebben samengewerkt met startups (kleine bedrijven en grote bedrijven) om professioneel en betrouwbaar website-ontwerp te bieden met meetbare resultaten. We hebben bedrijven over de hele wereld geholpen om een concurrentievoordeel te behalen in hun branche en tegelijkertijd een ongeëvenaard niveau van persoonlijke aandacht en klantenondersteuning te bieden.

Waarom InterB?

Beveiligd tegen hackers & spammers

Een website krijgt vaak te maken met hackers of spammers. Wij zorgen ervoor dat je website optimaal is beveiligd tegen onnodige spam en bruteforce aanvallen.

Mobiel vriendelijk

De meeste websitebezoekers zullen je website bezoeken via hun telefoon. Wij zorgen ervoor dat je website mobiel vriendelijk is zodat je geen potentiële klanten mist.

Altijd contact met de maker

De persoon die jouw website heeft gemaakt zal de persoon zijn waar je altijd contact mee zal hebben. Dit is wel zo makkelijk voor eventuele aanpassingen in de toekomst.

Klaar om je bedrijf te laten groeien?